Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
    За да не говоря на изуст ще давам примери само с форумни коли :

1) 0-400м

1.4 дрът чипосан турбо бензин срещу 1.6 модерен чипосан дизел, който дойде да ни убива сите

http://www.youtube.com/watch?v=5tn7qW7WVzk

2) Летящ от 40

156 2.0 20в турбо бензин срещу БМВ 335Д на Митко (и двете коли са около 300++ коня)

http://www.youtube.com/watch?v=HpjWnU503Aw

3) Летящ от 40

Фиат купе 2.0 16в турбо (права генерация всичко друго все още сток)
    Фиат пунто турбо (с чип - 160 коня измерени)
    Алфа 147 1.9жтд 8в ( сменено турбо, челен кулер, чип -> 190 коня измерени)

Появяват се в този си ред на клипа

http://www.youtube.com/watch?v=UlZolSPHqwU

4) 0-400м

Фиат купе 16в турбо (стоково турбо, чип, челен кулер и генерация) срещу Алфа 146 2.4жтд с почти всичко коз... (турбо гтб 2260, чип, челен кулер, генрация... нататък Живко ги знае по-добре от мен ).

http://www.youtube.com/watch?v=cus2F...6WB9kIxKpwhUAQ
    Първото клипче кърти...Пунтото с Алфата....големи са завалий...имах усещането че ша ги надбягам

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
      Първото клипче кърти...Пунтото с Алфата....големи са завалий...имах усещането че ша ги надбягам
      Туи Пунто не се е родила 166ца още, къде да върви поне до него, кеф ти дизел, кеф ти бензин, кеф ти на леко корабно гориво, кеф ти нитросферка, кеф ти турбосферка и т.н.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Сравнявате турбо бензин с турбо дизел, обаче 95% от бензините в БГ са атмосферки, а от тях 2/3 са на газ. Реалното сравнение е между 4цил атм. бензин и 4цил. турбодизел - това са масовите коли, това са и 90% от спорещите на вечната тема. И на мен ми се кара турбо бенц, ама не съм чак такъв гъзар.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Сравнявате турбо бензин с турбо дизел, обаче 95% от бензините в БГ са атмосферки, а от тях 2/3 са на газ. Реалното сравнение е между 4цил атм. бензин и 4цил. турбодизел - това са масовите коли, това са и 90% от спорещите на вечната тема. И на мен ми се кара турбо бенц, ама не съм чак такъв гъзар.
          Аз ще ти продам една японка турбо бензинка
          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
            Аз ще ти продам една японка турбо бензинка
            Цъ няма змия. Аз нямам претенции за марка, ама трябва да има змия на емблемата!
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ти си за Вайпър
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Цъ няма змия. Аз нямам претенции за марка, ама трябва да има змия на емблемата!
                Колко змий искаш,толкова щи сложа....Цялата в змий ша е направа

Comment

Сравнявате турбо бензин с турбо дизел, обаче 95% от бензините в БГ са атмосферки, а от тях 2/3 са на газ. Реалното сравнение е между 4цил атм. бензин и 4цил. турбодизел - това са масовите коли, това са и 90% от спорещите на вечната тема. И на мен ми се кара турбо бенц, ама не съм чак такъв гъзар.
                  Аз имам впечатления от бензиново Браво 1.4 турбо джет , което купих преди около 3месеца и дизелова 159-ка 1.9 която карам вече 4-ри години.Формално нещата са на кантар-Бравото е 120к.с.-1205кг. или средно 10кг/к.с. , Алфата горе долу същото съотношение-1540кг на 150к.с.с леко завишение до към 180к.с. .От 0-100км. и на двете им дават около 9.4сек./стокови/ При алфата нещата са коренно различни -лепи те за седалката /от въртящия момент/ , но е тежка и леко тромава в първите метри , докато фиата просто тръгва с лекота , но го няма усещането за мощност, а тя се разгръща по-плавно с вдигане на оборотите и то най-вече след 3000-явно тогава се включва турбото.Алфата става по-тиха на по-висока скорост , докато фиата обратно с вдигане на оборотите шума расте , но до 2500 направо не се чува.Най-добре в смисъл спокойно и приятно , с резерв от мощност алфата върви около 130км/ч. , докато фиата след 120 км./на доускорение/е малко-по-бавен.Нещата при него приключват и по-рано като максимална скорост , но той все пак е по-малката кола.
                  И двете коли обаче много си ме кефят .
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

2) Летящ от 40

156 2.0 20в турбо бензин срещу БМВ 335Д на Митко (и двете коли са около 300++ коня)

http://www.youtube.com/watch?v=HpjWnU503Aw

На летящ се задържа бензина, а тук говорихме че дизела само там имал предимство и при старт от място нямаш шанс ?!

Ето същите коли само че от място...
                    Резултат дизела си премаза 2,0 20V turbo...

http://www.youtube.com/watch?v=D6T-g1pelQA
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Това е първия старт и нещо не се разбраха (виж 56цата колко по късно тръгна). За това направиха летящия от 3ти клаксон.
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• А бе тоя дизел що не го нареди до някой 3.5 турбо бензин, поне да му е в кубатурата, да ева и печките му...
                        Примерно японците с подобна кубатура 3.8L VR38DETT twin-turbo V6 направиха най-бързата кола серийно производство, която обаче не се предлага в дизелов вариант.
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 12:32.

Comment

Това е първия старт и нещо не се разбраха (виж 56цата колко по късно тръгна). За това направиха летящия от 3ти клаксон.
                          тръгва тръгва ама върти гуми докато автомата от сън да го бутнеш и ще дава еднакви времена, а вечер тази кола ще е викока 12-ка където въобще нямат игри ако ще и 5 пъти да се пробват
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            тръгва тръгва ама върти гуми докато автомата от сън да го бутнеш и ще дава еднакви времена, а вечер тази кола ще е викока 12-ка където въобще нямат игри ако ще и 5 пъти да се пробват
                            Тука са обърка, първо дизела няма как да даде висока 12ка, и второ 56цата би требвало да е висока 12ка в сегашния си сетъп, тука на клипа не беше настроена по спомен.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              На летящия се видя коя кола е по-силна От место факторите са много и най-различни. В случая при този старт БМВ-то беше от пред, шанс...

С новия сетъп, с който е в момента Ванката с GTX3076 и стокова карантия мисля, че клас Дизел (стрийт коли) няма да са му интересни Ако пък и подкове нещата стават страшни, но с това предно ще е дисциплината на рибата 100-300

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Тука са обърка, първо дизела няма как да даде висока 12ка, и второ 56цата би требвало да е висока 12ка в сегашния си сетъп, тука на клипа не беше настроена по спомен.
                                13.0-13.1 дава посред 35 гр жега ти ми викаш вечерта ноември месец пълен студ под и около 0 градуса не е висока 12, това не го очаквах от тебе даже на тоя сет ъп в жегата имаше и 12,99 време

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                На летящия се видя коя кола е по-силна От место факторите са много и най-различни. В случая при този старт БМВ-то беше от пред, шанс...

С новия сетъп, с който е в момента Ванката с GTX3076 и стокова карантия мисля, че клас Дизел (стрийт коли) няма да са му интересни Ако пък и подкове нещата стават страшни, но с това предно ще е дисциплината на рибата 100-300
                                недеи те че станаха много 12 сек и 11 сек дизели в бг и в частност Ифидик тунинг
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X